Vi hjälper till när det är dags att magasinera din saker

Vi på Eskilstuna Flytt & Städ AB är verksamma i många städer över hela Sverige. Därför finns vi nära till hands när du behöver hjälp med flytt eller städ inom Sverige, oavsett vart du bor.

Eskilstuna Flyttfirma- Flyttfirma i Eskilstuna Eskilstuna Flytt

vad ingår?

Förrådsutrymme

Oavsett om det gäller förflyttning av hela kontor, eller delar av företaget, hjälper vi till att på ett smidigt sätt underlätta för er i flyttkarusellen. Med erfaren personal skapar vi flexibla lösningar som är anpassade till den flytthjälp som behövs. Planering och logistik är några av våra bästa sidor.

Vid en kontorsflytt är ofta ytorna större, tidsschemat pressat och flytten omfattar fler medarbetare. Planering och projektering är avgörande för en lyckad företagsflytt. Vi genomför flytten av ert kontor på det sätt som är bäst för just din verksamhet, med minsta möjliga störningar i verksamheten. Gör det ni är bäst på, så gör vi det vi är bäst på

Vill du veta mer?

Frågor om magasinering

Vi står alltid tillgängliga på mail och telefon. Du kan alternativt  använd formuläret på sidan kontakta oss om så önskas.

Eskilstuna Flyttfirma- Flyttfirma i Eskilstuna Eskilstuna Flytt
Eskilstuna Flyttfirma- Flyttfirma i Eskilstuna Eskilstuna Flytt

Eflytt använder kakor

För att förbättra din upplevelse när du använder våra webbplatser och webbtjänster – använder vi cookies, web beacons och liknande tekniker. Här kan du läsa om vilka olika typer av cookies det finns och hur vi använder dem.